Me tokkilaiset

Tiesitkö että meitä tokkilaisia on jo yli 2 100. Näistä iloisista tiimipelureistamme yli 60 prosenttia on alle 35- vuotiaita. Olemme virkeä 116- vuotias yritys ja toimimme yli 50:ssa toimipisteessä market-, tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemistoimialoilla Varsinais-Suomen alueella. Omistajia meillä on reilu 150 000. Meillä saa töissä kivaakin olla ja tavoitteena onkin että jokainen päivä on Hyvä Päivä!

Sanna Byskata

Hotellinjohtajamme Sannan sydäntä lähellä on tiimipelaaminen. Sanna kuvaa videolla hotellinjohtajan vastuullista työkenttää sekä kertoo omia mietteitään keskeisimmästä rakennuspalikoista joista onnistunut tiimi rakennetaan.

Katso video

Henna Heinänen

Henna työskentelee meillä TOK:ssa Original Sokos Hotel Hamburger Börsin sekä Original Sokos Hotel City Börsin hotellipäällikkönä. Kurkkaa videolta Hennan mietteitä hotellipäällikön työstä TOK:ssa.

Katso video

Petra Hellsten

Aina iloinen Petra vastaa Myllyn Coffee Housen sekä Kulman Kuppilan toiminnoista. Petra kertoo videolla kokemuksensa ravintolapäällikön työstä TOK:ssa. Tähtäimenä Petralla on aina tyytyväinen asiakas!

Katso video

Toni Vanhala

Toni on Hamburger Börsin keittiön The Head Chef. Mies, joka vastaa yli 1 000 päivittäisen asiakkaamme onnistuneesta asiakaskokemuksesta ruokatuotteen osalta. Videolta näet ja kuulet Tonin ajatuksia esimiestyöstä TOK:ssa.

Katso video

Ajankohtaiset

15.6.2018

Wiklundille syyskuussa 2018 avattavan Coffee Housen rekrytoinnit on nyt avattu!

Lue lisää

11.6.2018

Haemme liikennemyymäläpäällikköä ABC Tammisiltaan

Lue lisää

23.5.2018

Toukokuun Ässätyyppi Alian Hussein

Lue lisää

23.2.2018

Keittiöpäällikön aakkoset

Lue lisää

“Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että minusta on mukava tulla töihin, joka päivä. Saa töissä kivaakin olla!“

Henna Heinänen

Hotellipäällikkö/ Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Katso lisää

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää