Salin vuoropäällikkö ja tarjoilija

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen ravintola Gunnarin tiimistä puuttuu vielä muutamia avainpelureita. Gunnar Eatery & Bar on asukkaalle, ohikulkijalle, nautiskelijalle, seurueille ja juhlia järjestävälle. "Gunu" on meidän ammattilaisten maailmanmatkaajille takomaa ravintolapalvelua. Jaettua ruokaa, yhdessä olemisen aikaa, nautinnollisia ja hauskoja muistoja, tätä on hetki Gunnarin seurassa. Yhteisöllisyys, jaettavuus ja intohimo.

Etsimmekin Samin tiimiin intohimoisesti asiakaspalveluun suhtautuvia tarjoilijoita.

Reseptimme ravintolatyössä onnistumiseen

  • Kauhallinen halua tuottaa asiakkaille elämyksiä ravintolassa ruoan ja asiakaspalvelun kautta
  • Aimo annos tiimityötaitoja, positiivista asennetta ja intohimoa tehtävään
  • Kupillinen kehittämismyönteisyyttä ja joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa

Salin vuoropäällikkönä tarvitset näiden lisäksi

  • Hyppysellisen tunnuslukuihin ja kannattavuuteen liittyvää osaamista
  • Soppakauhallisen halukkuutta johtaa tiimiä päivittäin kohti parempia suorituksia

Löytyykö sinulta nämä ainesosat?

Työtä on sopimuksen mukaan 35 – 112,5 h kolmessa viikossa. Työsuhteet solmitaan vakituisiksi tai määräajalle. Työhön sisältyy työtä myös hotellin 2.kerroksen ravintolassa.

Kerro meille itsestäsi 23.12. mennessä. Tiimin jäsenenä saat TOK:n kattavat henkilökuntaedut (käy kurkkaamassa v.2018 edut täältä: http://bit.ly/2F8COIF) sekä ammattitaitoisen tiimin tuen päivittäisessä tekemisessä.

Lisätietoja tehtävästä saat Samilta (Sami Kivirinta, ravintolapäällikkö) p. 0400 523 911.

Hakuaika: 23.12. mennessä

Työaika: 35 – 112,5 h kolmessa viikossa

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tai määräaikainen

Avoimet työtehtävät TOK:ssa