S-Päällikkö

S-Päällikkö

Hei sinä ammattikorkeakoulusta valmistunut tai juuri valmistumassa oleva!

Näetkö sinä esimiehen roolin valmentajana, välittäjänä ja kuuntelijana, onnistumisten mahdollistajana ja kokonaisuuksien hahmottajana, joka ymmärtää kannattavuuden kulmakivet ja ihmiset menestyksen lähtökohtana? Niin mekin.

Tulevaisuuden tavoitteemme ovat selvät, ja nyt meillä tapahtuu. Haluamme kehittää toimintaamme joka päivä paremmaksi ja nykyaikaisemmaksi, ja olla joka hetkessä asiakasta varten. Tie ei kuitenkaan ole vielä valmis. Jokaisen tiellä eteen tulevan mutkan taakse emme vielä näe, ja tienrakentajia tarvitaan lisää.

ÄSSÄ-URA tarjolla!

Tulevaisuudentekijöiksi etsimme kahta toimeen tarttuvaa, asiakaspalvelutyöstä innostuvaa ja innostavaa, muutosmyönteistä ja digitaalisuuden mahdollisuudet ymmärtävää S-Päällikkövalmennettavaa.

Voit hakea valmennusohjelmaan marketkauppaan tai matkailu- ja ravintola-/liikennemyymälä- ja polttonestekauppaan. Valmennettavien kanssa solmitaan kokoaikainen, vakituinen työsuhde ja palkkaa maksetaan myös koulutusajalta. Valmennusohjelma sisältää käytännön työssäoppimista eri yksiköissä koko toimialueellamme Varsinais-Suomessa sekä verkko-opiskelua ja oppimistehtäviä. Valmennuksen aikana pääset lisäksi tutustumaan lähijaksoilla eri alueosuuskauppojen toimintaan.

Valmennus on noin vuoden mittainen, kattava kokonaisuus sisältäen palvelualan esimiestyössä tarvittavia tietoja ja taitoja. Varaudu siis antamaan S-päällikkövalmennuksessa kaikkesi – aikaasi, energiasi ja osaamisesi. Ota vastaan tarjoamamme oppi ja kokemus, kasva kanssamme ihmisten ja tuloksen johtajaksi ja ole mukana kehittämässä toimintaamme hyvästä parhaaksi!

Lisätiedot ja hakeminen

Hae meille S-Päällikkövalmennettavaksi 14.10. mennessä osoitteessa rekry.tokkilainen.fi. Jo hakulomakkeessa pääset esittäytymään meille videolla. Jatkoon valitut kutsutaan ryhmätehtävätilaisuuteen, ja finalisteille järjestetään yksilöhaastattelut. Valitulta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai valmistumista lähitulevaisuudessa. Pyrimme tekemään valinnat joulukuun alkuun mennessä.

Lisätietoja valmennusohjelmasta voit kysyä marketkaupan osalta Terhiltä (Terhi Lautkankare, Prisma-johtaja) p. 0107644081 to 27.9. klo 10-12 ja ti 9.10. klo 12-14 ja matkailu- ja ravintola-/liikennemyymälä- ja polttonestekaupan osalta Mikolta (Mikko Eskelinen, toimialajohtaja) p. 0107645007 ke 26.9. klo 17-19 ja ma 8.10. klo 17-19.

Miltä kuulostaisi yli 40 000 työkaveria ja loistavat henkilöstöedut? Voit tutustua toimialoihimme ja toimintaamme osoitteessa http://www.tok.fi. Henkilöstöedut 2018 pääset katsomaan täältä: http://bit.ly/2HRMoRo.

Työnantajakuvaus

Turun Osuuskauppa (TOK) on varsinaissuomalainen palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. TOK:n henkilökuntamäärä on n. 2 300 ja v. 2017 liikevaihto oli 577,4 milj. euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000.

Hakuaika

21.09.2018 - 14.10.2018 23:59

Yksikkö/Organisaatio

Turun Osuuskauppa

Työnantaja

Turun Osuuskauppa

Paikkakunta

Turku

Työaika

Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

“Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että minusta on mukava tulla töihin, joka päivä. Saa töissä kivaakin olla!“

Henna Heinänen

Hotellipäällikkö/ Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Katso lisää

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää