Kesätyö

Kesäduunin kautta huipulle!

Turun Osuuskauppa on monitoimialainen varsinaissuomalainen yritys osana S-ryhmää. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia Turun Osuuskaupassa, tuttavallisemmin tokkilaisia, on vuosittain yli 2200 – haluaisitko olla yksi meistä?

Turun Osuuskauppa koostuu kymmenistä eri toimipaikoista 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa ja tunnetuista ketjuista kuten Prisma, Sokos Hotel ja ABC, sekä uniikeista toimipaikoista kuten Walo Rooftop, Kirsta & Kahveli ja Food Market Herkku Turku.

Tarjoamme kesäksi satoja asiakaspalvelutehtäviä, kuten myyjän, tarjoilijan, kokin, liikennemyymälätyöntekijän ja vastaanottovirkailijan tehtäviä eri ketjuissamme. Haemme näihin tehtäviin asiakaspalveluhenkisiä kausityöntekijöitä, jotka tuovat hymyn asiakkaamme huulille. Sinun ei siis tarvitse olla ammattilainen, vaan hyvä asenne ratkaisee!

Asiakaspalvelutehtävät tarjoavat Sinulle arvokasta työkokemusta, positiivisia asiakaskohtaamisia sekä iloisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisössä. Näistä on Sinulle varmasti hyötyä tulevaisuudessa.

Turun Osuuskaupan työntekijänä olet oikeutettu kattaviin S-ryhmän henkilökuntaetuihin ja erinomaisiin lisätyömahdollisuuksiin!

Saimme kesätyöhakemuksia yli 4000 – kiitos kaikille hakeneille!

 

Turun Osuuskauppa ja S-ryhmä osana Vastuullinen Kesäduuni-kampanjaa

Arvoihimme kuuluu vastuunkanto ihmisistä ja olemmekin Vastuullinen Kesäduuni-kampanjan yhteistyökumppanina. Vastuullisena työnantajana sitoudumme muun muassa tekemään jokaiselle työntekijällemme kirjallisen työtodistuksen, noudattamaan työehtosopimuksia, TES:n mukaista palkkausta sekä perehdyttämään työntekijämme työtehtäviinsä.

Lue lisää Vastuullisesta Kesäduuni-kampanjasta täältä.

 

 

Vinkit työnhakijalle:

Käy jättämässä hakemuksesi sivustollemme. Kutsumme jo hakuajan aikana hakijoita haastatteluihin, joten pidäthän sähköpostiasi silmällä.

Panosta hakemukseesi. Sinun ei tarvitse omata monen vuoden työkokemusta, vaan asenne ratkaisee. Omannäköinen ja huolellisesti täytetty hakemus antaa varmasti positiivisen vaikutelman Sinusta.

Saavu haastatteluun ajoissa ja reippaalla asenteella. Jännitys on normaalia ja ei haittaa, jos sanat menevät sekaisin. Tärkeintä on positiivinen asenne, reipas kädenpuristus ja katsoa haastattelijaa silmiin. Meillä töissä oleminen on kuin olisit osa isoa joukkuetta. Joukkueeseemme kuuluu monenlaisia ihmisiä ja jokaisella on siinä omat vahvuutensa. Tuo esiin halusi ja kykysi toimia osana joukkuetta, se on iso plussa. Uudet vahvistukset tuovat aina oman arvokkaan lisänsä tiimiin.

Kun kesätyön hoitaa hyvin, on suuri mahdollisuus työllistyä meille jatkossakin. Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja, joten mahdollisuuksia on edetä vaikka mihin.

Tärkeintä on kuitenkin olla rohkeasti oma itsensä. Tsemppiä työnhakuun ja nähdään haastattelussa!