Me tokkilaiset

Tiesitkö että meitä tokkilaisia on jo yli 2 100. Näistä iloisista tiimipelureistamme yli 60 prosenttia on alle 35- vuotiaita. Olemme virkeä 116- vuotias yritys ja toimimme yli 50:ssa toimipisteessä market-, tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemistoimialoilla Varsinais-Suomen alueella. Omistajia meillä on reilu 150 000. Meillä saa töissä kivaakin olla ja tavoitteena onkin että jokainen päivä on Hyvä Päivä!

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Oletko sinä hurahtanut ruokaan ja juomaan? Kuuntele Samin tarinat ja liity laumaamme Gunnar Eatery & Bar –ravintolaan.

Katso video

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Haluaisitko sinä olla yksi eläväisen Solo-hotellimme tunnelman luojista? Tutustu Sannaan ja liity laumaan.

Katso video

Toni Vanhala

Toni on Hamburger Börsin keittiön The Head Chef. Mies, joka vastaa yli 1 000 päivittäisen asiakkaamme onnistuneesta asiakaskokemuksesta ruokatuotteen osalta. Videolta näet ja kuulet Tonin ajatuksia esimiestyöstä TOK:ssa.

Katso video

Toimimme tuloksellisesti

Yhteiseen tavoitteeseen pääsyy vaatii kaikkien työpanosta. Kurkkaa mitä kaikkea päivä asiakaspalvelutyössä pitääkään sisällään!

Katso video

Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä

Pohditko minkälainen TOK on työnantajana? Saanko apua ja tukea, perehdytetäänkö uusiin työtehtäviin? Tässä muutaman työntekijämme ajatuksia TOK:sta työnantajana.

Katso video

Uudistamme jatkuvasti toimintaamme

Uudistaminen ei tarkoita aina pelkästään uusia huonekaluja ja uusia toimipaikkoja, vaan jatkuvaa toimintatapojen uudistamista ja osaamisen kehittämistä. Meillä TOK:ssa myös henkilöstö osallistuu aktiivisesti toiminnan kehittämiseen. Tsekkaa videolta mitä se tarkoittaa työntekijöidemme arjessa.

Katso video

Olemme asiakasta varten

Tapaamme toimipaikoissamme tuhansia asiakkaita päivittäin ja asiakaspalvelu onkin meidän tokkilaisten tärkein työtehtävä. Mikä sinusta on parasta asiakaspalvelutyössä?

Katso video

Sanna Byskata

Hotellinjohtajamme Sannan sydäntä lähellä on tiimipelaaminen. Sanna kuvaa videolla hotellinjohtajan vastuullista työkenttää sekä kertoo omia mietteitään keskeisimmästä rakennuspalikoista joista onnistunut tiimi rakennetaan.

Katso video

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää