kupittaa

Turun Kupittaan ensimmäisessä hotellissa sijainti ja asenne on enemmän kuin kohdallaan.

Kupittaa on läpi vuosisatojen ollut uusien ilmiöiden keskipiste – täällä on uhrattu vanhoille jumalille, parannettu sairauksia  lähdevedellä ja tanssilla, perustettu Suomen ensimmäinen kaupunkipuisto ja pelattu jalkapalloa ensimmäisenä Suomessa. Nyt edelläkävijöihin liittyy Original Sokos Hotel Kupittaa – huimaavalla vauhdilla kehittyvän keskusta-alueen uusi hotelli, josta et osannut edes haaveilla. Kupittaan uusi keskus.

Kupittaalla yövytään, työskennellään, saunotaan ja vietetään vapaa-aikaa! Sen lisäksi Kupittaalla voi nauttia aamiaista ja lounasta, piipahtaa afterworkilla tai vietää leppoisan illan ystävien seurassa Bistro Ellissä. Ilmapiiri on rento, jokaiselle löytyy tilaa ja palvelemme asiakkaitamme sydämellisesti.

Sijainti, sijainti, sijainti. Asiakkaamme saapuvat meille aina kuivin jaloin, säästä riippumatta – juna-asemalta on suora yhteys hotelliin ja autolla voi huristella pääteiltä suoraan parkkihalliin. Yritykset, korkeakoulut, Suomen suurimman kaupunkipuiston, Seikkailupuiston ja urheilukeskukset löytyvät aivan naapurista. Turun ydinkeskustaan pääsee Kupittaalta hetkessä kävellen, Fölifillarilla tai bussilla hotellin edestä.

Haku kaikkiin tehtäviin Original Sokos Hotel Kupittaalle on päättynyt! Kiitos kaikille hakeneille, nähdään Kupittaalla keväällä 2020!

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää