Ninni_2

Piispanristin uusi Presso aukeaa keväällä 2019. Uusitut ja viihtyisät tilat eivät kuitenkaan yksin luo houkuttelevaa kahvilaa, vaan sen toteuttavat työntekijät ja esimiehet toiminnallaan joka päivä.

Nyt etsimmekin huipputekijöitä, jotka palvelevat asiakkaitamme vieraanvaraisesti ja ammattitaitoisesti luoden lämpimän tunnelman laadukkaiden tuotteiden ympärille. Oletko sinä etsimämme laadukkaan asiakaskokemuksen luoja?

Etsimme Pressoon KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ JA VUOROPÄÄLLIKÖITÄ KEITTIÖN SEKÄ SALIN PUOLELLE. Kahvilatyöntekijän työtehtävät edellyttävät oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta, pelisilmää sekä asiakaspalvelusta innostuvaa asennetta. Aiempi kokemus kahvilatyöskentelystä on eduksi.Vuoropäällikkönä toimit joukkueenjohtajana luotsaten omalla esimerkilläsi koko työryhmää päivittäin kohti yhteisiä tavoitteita ja loistavaa asiakaskokemusta, ja ymmärrät lisäksi myös toiminnan taloudellisen puolen.

Hakulomakkeessa voit kohdistaa hakemuksesi joko tarjoilijan tai vuoropäällikön tehtävään. Tarjoilijoille työtä on tarjolla 35–112,5 tuntia kolmessa viikossa ja salin vuoropäälliköille 90–112,5 tuntia kolmessa viikossa sopimuksista riippuen. Työsuhteet solmitaan joko määräaikaisiksi tai toistaiseksi voimassa oleviksi.  Tarjoamme sinulle myös TOK:n erinomaiset henkilökuntaedut. Pääset kurkkaamaan vuoden 2018 edut täältä: http://bit.ly/2F8COIF.Jos haluat olla mukana luomassa uutta upeaa Piispanristiä, tämä on sinun tilaisuutesi!

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 23.12. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Ainolta (Aino Säteri, ravintolapäällikkö) p. 010 764 5751.