Wiklund aamiainen

TARJOILIJOITA, KOKKI JA SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Uudistunut Original Sokos Hotel Wiklund hurmaa vierailijat tyylikkäillä tiloilla ja viihtyisällä tunnelmalla, mutta tyylikkäät tilat ja loistava sijainti kaupungin sykkeessä eivät kuitenkaan yksinään luo kaupungin trendikkäintä ja urbaaneinta hotellia, vaan sen toteuttavat työntekijät ja esimiehet toiminnallaan joka päivä. Nyt etsimmekin huipputekijöitä, jotka ovat valmiita laittamaan oman persoonansa ja osaamisensa peliin saadakseen asiakkaan viihtymään. Oletko sinä etsimämme asiakkaan tarpeet ymmärtävä tiimipelaaja?

Etsimme nyt Original Sokos Hotel Wiklundin aamiaiselle TARJOILIJOITA JA SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ, jotka nauttivat asiakaspalvelusta ja työskentelevät joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Etsimämme tarjoilija innostuu monipuolisista tehtävistä ja panostaa koko tiimin toimintaan. Salin vuoropäällikkönä toimit lisäksi tiimin kehittäjänä ja ohjaajana, ja ymmärrät myös toiminnan taloudellisen puolen. Toimintaasi ohjaa tehokkuus ja oikeudenmukaisuus.

Lisäksi etsimme aamiaistiimiin KOKKIA, jolla on aito halu tuottaa asiakkaalle makuelämyksiä ruoan kautta sekä ymmärrystä kokin työn taloudellisista vaikutuksista. Tämän lisäksi kokeillamme on aimo annos joustavuutta keittiön monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävistä ja alan ammatillinen koulutus.

Hakulomakkeessa voit kohdistaa hakemuksesi joko tarjoilijan, vuoropäällikön tai kokin tehtävään. Tarjoilijoille työtä on tarjolla 35-112,5 tuntia kolmessa viikossa ja salin vuoropäällikölle 90-112,5 tuntia kolmessa viikossa sopimuksista riippuen. Työsuhteet solmitaan joko määräaikaisiksi tai toistaiseksi voimassa oleviksi.

Kokin työsuhde solmitaan määräaikaiseksi 31.12.2019 asti. Työtä on tarjolla 90 tuntia kolmessa viikossa.

Tarjoamme sinulle myös TOK:n erinomaiset henkilökuntaedut. Pääset kurkkaamaan vuoden 2018 edut täältä: http://bit.ly/2F8COIF.

Jos haluat olla mukana luomassa uudistuvaa Wiklundia, tämä on sinun tilaisuutesi!

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 23.12. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna (Susanna Lehtelä-Lekari, ravintolapäällikkö), p. 010 764 5601.

Hakuaika

23.12. mennessä

Yksikkö/Organisaatio

Wiklund aamiainen

Työnantaja

TOK

Paikkakunta

Turku

Työaika

35–112,5 h kolmessa viikossa

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva

“Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että minusta on mukava tulla töihin, joka päivä. Saa töissä kivaakin olla!“

Henna Heinänen

Hotellipäällikkö/ Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Katso lisää

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää