WIKLUNDIN KATTOBAARI

TARJOILIJOITA JA SALIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ

Wiklundin vaiheittain uudistuvasta ravintolamaailmasta on tulossa kiinnostava ja monipuolinen. Yksi Wiklundin uusista tulokkaista on ympärivuotinen kattobaari, joka avataan paraatipaikalle torin reunalle, Wiklundin katolle. Tyylikkäät tilat ja loistava sijainti kaupungin sykkeessä eivät kuitenkaan yksinään luo kaupungin rouheinta ja viihtyisintä baaria, vaan sen toteuttavat työntekijät ja esimiehet toiminnallaan joka päivä. Nyt etsimmekin huipputekijöitä, jotka ovat valmiita laittamaan oman persoonansa ja osaamisensa peliin saadakseen asiakkaan viihtymään. Oletko sinä etsimämme asiakkaan tarpeet ymmärtävä tiimipelaaja?

 

Etsimme nyt Wiklundin kattobaariin TARJOILIJOITA JA SALIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ, jotka persoonansa ja houkuttelevien tuotteidemme avulla saavat asiakkaan viihtymään ja viipymään. Kattobaarin tarjoilija suhtautuu intohimoisesti kauden polttavimpiin juoma- ja musiikkitrendeihin. Tarjoilijan työtä ohjaa asiakaslähtöisyys ja määrätietoisuus toimia sekä itsenäisesti että tiimin menestyksen ja yhteishengen eteen. Vuoropäällikkönä toimit joukkueenjohtajana luotsaten koko työryhmää päivittäin kohti yhteisiä tavoitteita ja loistavaa asiakaskokemusta, ja ymmärrät lisäksi myös toiminnan taloudellisen puolen.

 

Hakulomakkeessa voit kohdistaa hakemuksesi joko tarjoilijan tai vuoropäällikön tehtävään. Tarjoilijoille työtä on tarjolla 35–112,5 tuntia kolmessa viikossa ja vuoropäälliköille 90–112,5 tuntia kolmessa viikossa sopimuksista riippuen. Työsuhteet solmitaan joko määräaikaisiksi tai toistaiseksi voimassa oleviksi. Tarjoamme sinulle myös TOK:n erinomaiset henkilökuntaedut. Pääset kurkkaamaan vuoden 2018 edut täältä: http://bit.ly/2F8COIF.

 

Jos haluat olla kirjaimellisesti parhaalla näköalapaikalla luomassa uudistuvaa Wiklundia, tämä on sinun tilaisuutesi!

 

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 23.12. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Juholta (Juho Pietilä, ravintolapäällikkö) p. 010 764 5607

Hakuaika

23.12. mennessä

Yksikkö/Organisaatio

Kattobaari

Työnantaja

TOK

Paikkakunta

Turku

Työaika

35–112,5 h kolmessa viikossa

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen tai toistaiseksi voimassaoleva

“Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että minusta on mukava tulla töihin, joka päivä. Saa töissä kivaakin olla!“

Henna Heinänen

Hotellipäällikkö/ Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Katso lisää

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää