WIKLUND - AINA SYY TULLA

Wiklund on turkulaisille sydämen asia. Wiklund on torin jatke, joka tarjoaa enemmän kuin mikään muu paikka. Se on alueen yrittäjiä, matkailijoita ja asukkaita varten. Sinua varten. Se on iso syli, jossa jokaisesta pidetään huolta. Siellä viihdytään ja viivytään. Wikkellä kuunnellaan ja palvellaan asiakasta luovasti, ylpeästi ja yllätyksellisesti. Wiklundilla tavataan, syödään, ”mennää kaffel”, shoppaillaan, työskennellään ja yövytään. Sinne on aina syy tulla.

VENN

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.

Lue lisää

Trattoria

Yksi Wiklundin uusista tulokkaista on ravintola Trattoria. Trattoria tarjoilee Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan. Trattoria on aito, houkutteleva, spontaani ja sosiaalinen.

Lue lisää

Kattobaari

Wiklundin katolle rakennetaan kaupunkilaisten oma kattobaari. Tyyliltään kattobaarista tulee samanaikaisesti sekä rouhea, rento että tyylikäs. Terassi on avoinna kelien salliessa, mutta itse kattobaari on ympärivuotinen vihreä keidas. Wiklundin kattobaari tarjoilee harkitun valikoiman tyylikkäitä juomia ja paikallisia snacksejä.

Lue lisää

Aamiainen

Uudistunut Original Sokos Hotel Wiklund hurmaa vierailijat tyylikkäillä tiloilla ja viihtyisällä tunnelmalla, mutta tyylikkäät tilat ja loistava sijainti kaupungin sykkeessä eivät kuitenkaan yksinään luo kaupungin trendikkäintä ja urbaaneinta hotellia, vaan sen toteuttavat työntekijät ja esimiehet toiminnallaan joka päivä.

Lue lisää

“Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että minusta on mukava tulla töihin, joka päivä. Saa töissä kivaakin olla!“

Henna Heinänen

Hotellipäällikkö/ Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Katso lisää

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää