Trattoria

TARJOILIJOITA JA SALIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ

Wiklundin vaiheittain uudistuvasta ravintolamaailmasta on tulossa kiinnostava ja monipuolinen. Yksi Wiklundin uusista tulokkaista on ravintola Trattoria, jonka ruokatuote ja tunnelma ovat italialaisuuden inspiroimia. Tyylikkäät tilat ja laadukkaat tuotteet eivät kuitenkaan yksinään luo Turun houkuttelevinta ravintolamaailmaa, vaan sen toteuttavat työntekijät ja esimiehet toiminnallaan joka päivä. Nyt etsimmekin huipputekijöitä, jotka palvelevat asiakkaitamme vieraanvaraisesti ja ammattitaitoisesti luoden lämpimän tunnelman laadukkaan ruuan ympärille. Oletko sinä etsimämme laadukkaan asiakaskokemuksen luoja?

 

Etsimmekin ravintola Trattoriaan TARJOILIJOITA JA SALIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ. Trattorian tarjoilija suhtautuu ruoka- ja juomatuotteeseemme intohimoisesti ja osaa esitellä sen asiakkaalle innostavasti. Tarjoilijan työtä ohjaa asiakaslähtöisyys ja määrätietoisuus toimia sekä itsenäisesti että tiimin menestyksen ja yhteishengen eteen. Salin vuoropäällikkönä toimit joukkueenjohtajana luotsaten koko työryhmää päivittäin kohti yhteisiä tavoitteita ja loistavaa asiakaskokemusta, ja ymmärrät lisäksi myös toiminnan taloudellisen puolen.

 

Hakulomakkeessa voit kohdistaa hakemuksesi joko tarjoilijan tai vuoropäällikön tehtävään. Tarjoilijoille työtä on tarjolla 35–112,5 tuntia kolmessa viikossa ja salin vuoropäälliköille 90–112,5 tuntia kolmessa viikossa sopimuksista riippuen. Työsuhteet solmitaan joko määräaikaisiksi tai toistaiseksi voimassa oleviksi. Tarjoamme sinulle myös TOK:n erinomaiset henkilökuntaedut. Pääset kurkkaamaan vuoden 2018 edut täältä: http://bit.ly/2F8COIF.

 

Jos haluat olla mukana luomassa uudistuvaa Wiklundia, tämä on sinun tilaisuutesi!

 

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 23.12.2018 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Susannalta (Susanna Lehtelä-Lekari, ravintolapäällikkö) p. 010 764 5601

Hakuaika

23.12.2018 mennessä

Yksikkö/Organisaatio

Trattoria

Työnantaja

TOK

Paikkakunta

Turku

Työaika

35–112,5 h kolmessa viikossa

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva

“Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että minusta on mukava tulla töihin, joka päivä. Saa töissä kivaakin olla!“

Henna Heinänen

Hotellipäällikkö/ Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Katso lisää

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää