VENN

TARJOILIJOITA JA SALIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ

Yksi Wiklundin uusista tulokkaista on ravintola VENN, jonka ytimessä ovat ystävät, viini ja ruoka. VENN:in viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENN:issä ei tarvitse pönöttää. Mainio juomavalikoima ja maittavat eväät saavat asiakkaan viipymään ja viihtymään. VENN:iin voi tulla ystävän kanssa. Tai vaikkapa lainata sellaisen…

 

Etsimme nyt VENN:iin TARJOILIJOITA JA SALIN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ, joilla on rento ja iloinen asenne työntekoa kohtaan sekä riittävästi jämäkkyyttä ja kyky saada asioita tapahtumaan. Tarjoilijan työtä ohjaa asiakaslähtöisyys ja määrätietoisuus toimia sekä itsenäisesti että tiimin menestyksen ja yhteishengen eteen. Salin vuoropäällikkönä toimit joukkueenjohtajana luotsaten koko työryhmää päivittäin kohti yhteisiä tavoitteita ja loistavaa asiakaskokemusta, ja ymmärrät lisäksi myös toiminnan taloudellisen puolen.

 

Hakulomakkeessa voit kohdistaa hakemuksesi joko tarjoilijan tai vuoropäällikön tehtävään. Tarjoilijoille työtä on tarjolla 35–112,5 tuntia kolmessa viikossa ja salin vuoropäälliköille 90–112,5 tuntia kolmessa viikossa sopimuksista riippuen. Työsuhteet solmitaan joko määräaikaisiksi tai toistaiseksi voimassa oleviksi. Tarjoamme sinulle myös TOK:n erinomaiset henkilökuntaedut. Pääset kurkkaamaan vuoden 2018 edut täältä: http://bit.ly/2F8COIF.

 

Jos haluat olla mukana luomassa uudistuvaa Wiklundia, tämä on sinun tilaisuutesi!

 

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 23.12.2018 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Lauriinalta (Lauriina Rastas, ravintolapäällikkö) p. 050 514 6789

Hakuaika

23.12.2018 mennessä

Yksikkö/Organisaatio

VENN

Työnantaja

TOK

Paikkakunta

Turku

Työaika

35–112,5 h kolmessa viikossa

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen tai toistaiseksi voimassaoleva

“Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että minusta on mukava tulla töihin, joka päivä. Saa töissä kivaakin olla!“

Henna Heinänen

Hotellipäällikkö/ Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Katso lisää

“Elän siitä, että saan työssäni jatkuvasti tavata uusia ihmisiä ja höpötellä heidän kanssaan.“

Satu

Vuoropäällikkö, hotellin vastaanotto

Katso lisää