Sinusta ravintolapäällikkö Myllyn Hesburgeriin?

Etsitkö uusia tuulia työelämääsi, koetko esimiestehtävät omaksesi? Etsimme Turun Osuukaupan, Myllyn Hesburgeriin, ravintolapäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2019 asti. Työtehtävä on kokoaikainen.

 

 

Ravintolapäällikkönä vastaat Myllyn Hesburger-konseptin toiminnan tuloksesta ja henkilöstöstä. Tehtävässä tarvitset innostavaa, positiivista ja kehittävää asennetta, kun johdat tiimiäsi päivittäin kohti parempia tuloksia. Organisoit ravintolan toimintaa tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti sekä panostat asiakaskokemukseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Hallitset erinomaisesti nopeasti muuttuvia tilanteita ja työskentelet joustavasti monipuolisissa työtehtävissä.

Arvostamme, mikäli Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemusta ja osaamista ihmisten innostavasta johtamisesta sekä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta. Tehtävässä menestymiseen tarvitset lisäksi ymmärrystä ravintolatoiminnan tunnusluvuista ja kokonaisvaltaisesta kannattavuudesta.

Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työporukan sekä esimiehen tuen tehtävääsi. Lisäksi saat TOK:n erinomaiset henkilökuntaedut (löydät v.2019 edut täältä: http://bit.ly/2JnwsLN) sekä monipuolisen ja haastavan tulosvastuullisen esimiestehtävän.

Kuulostiko tämä siltä, että haluaisit tarttua tähän mahdollisuuteen?